فرماندار درگزین از آغاز به کار پنج واحد نانوایی جدید در این شهرستان خبر داد که به طور اختصاصی نان کامل تولید خواهند کرد. این اقدام که با هدف بهبود سلامت عمومی و دسترسی آسانتر شهروندان به نان با کیفیتتر صورت میگیرد، از خرداد ماه سال جاری اجرایی میشود.
ارتقای سلامت با نان کامل
محمد سلطانی ابراهیمیان، فرماندار درگزین، در اظهاراتی بر اهمیت این طرح تأکید کرد. او توضیح داد که این پنج نانوایی با آرد کامل فعالیت خود را آغاز میکنند و در راستای طرح ملی توسعه نانواییهای نان کامل در سراسر کشور و به طور خاص در استان همدان و شهرستانهای تابعه راهاندازی میشوند. این حرکت نشاندهنده توجه ویژه به تغذیه سالم و نقش بنیادین آن در سلامت جامعه است.
جزئیات طرح درگزین
سهمیه اولیه شهرستان درگزین در این طرح شامل راهاندازی سه واحد نانوایی لواشی و دو واحد نانوایی سنگکی است که همگی در شهر قروه مستقر خواهند شد. فرماندار درگزین ضمن تأکید بر تسریع در روند اجرایی این پروژه، خواستار تلاش بیشتر برای گسترش این نوع نانواییها در سایر نقاط شهرستان نیز شد. در حال حاضر، ۵۶ واحد نانوایی در شهرستان درگزین فعال هستند که شامل ۴۰ نانوایی لواشی، ۱۰ نانوایی سنگکی، پنج نانوایی بربری و یک نانوایی تافتون (آزادپز) میشود.

فرهنگسازی و کیفیت پخت نان
رئیس شورای آرد و نان شهرستان نیز بر لزوم اطلاعرسانی، آگاهیبخشی و فرهنگسازی درباره مزایای تولید و مصرف نان کامل در میان مردم تأکید کرد. او بیان داشت که نان کامل نقش بسزایی در ارتقای سلامت جامعه ایفا میکند و از این رو، ارتقای دانش عمومی در این زمینه ضروری است. سلطانی ابراهیمیان همچنین اشاره کرد که از زمان آغاز طرح هوشمندسازی خبازیهای شهرستان درگزین، این شهرستان در زمینه کیفیت پخت نان و میزان سهمیه دریافتی رتبه نخست استان را به خود اختصاص داده است. او در پایان خاطرنشان کرد که پخت نان با کیفیت، حق اساسی شهروندان است و نان همواره جایگاه حیاتی در سبد غذایی خانوارها دارد.