خودکفایی گوشت قرمز؛ واقعیت یا نتیجه کاهش مصرف؟
با وجود اظهارات اخیر وزیر جهاد کشاورزی درباره دستیابی به خودکفایی در تولید گوشت قرمز، بررسیهای آماری و تحلیل بازار نشان میدهد که این “خودکفایی” بیش از آنکه حاصل توسعه تولید باشد، از کاهش چشمگیر مصرف در میان خانوارهای ایرانی ناشی شده است. کاهش مصرف عامل اصلی خودکفایی در بازار گوشت طی سه سال گذشته، … ادامه خواندن خودکفایی گوشت قرمز؛ واقعیت یا نتیجه کاهش مصرف؟
برای جاسازی نوشته، این نشانی را در سایت وردپرسی خود قرار دهید.
برای جاسازی این نوشته، این کد را در سایت خود قرار دهید.